Zbiranje podpisov krajanov proti zaprtju POŠTE GRIŽE

Spoštovani

Kot veste, namerava Pošta Slovenije s 1.10.2019 zapreti našo pošto Griže. Zato vas potrebujemo, potrebujemo vaš podpis proti zaprtju pošte Griže. Prosim vas, da se v petek,20.9. ali v soboto, 21.9. med 10. in 14. uro  oglasite pred pošto Griže in prispevate svoj  podpis proti zaprtju pošte.  Ne bomo glasni, ne bomo demonstrirali, protestirali  in nosili transparentov, zbirali bomo samo podpise proti zaprtju Pošte Griže. Vljudno vabljeni !

Prenesite to vabilo naprej, več podpisov bo, bolje bo, na osnovi zbranih podpisov bo Pošta Slovenije verjetno ponovno presojala o zaprtju naše pošte!

V Grižah smo svojo Pošto dobili že leta 1890 in nedopustno je, da bi jo po 130 letih izgubili. Naša krajevna skupnost pokriva zelo široko področje naselij Griže, Zabukovica, Migojnice in Pongrac. 130 let smo za te naše kraje, stisnjene med Bukovico, Hom, Kamnik in Gozdnik imeli svojo pošto in poštne storitve, sedaj pa naj bi nam ostala le odločitev, kam bomo hodili na pošto: ali v Žalec ali v Petrovče. Kaj pa naši ostareli starši,  … ali bodo hodili v Žalec plačat položnice in kupit znamke, pa po priporočeno pošiljko….in ne nazadnje mlade družine in otroci-ali jim bodo zapravili pošto ? Naša pošta Griže pokriva preveliko področje, na njej svoje storitve opravlja ogromno krajanov in ni dopustno, da bi jo zaprli, glede na obseg poslovanja in raznolikost dejavnosti pošte, menimo, da Pošti Slovenije ne prinaša izgub.

Se vidimo v petek ali v soboto med 10. in 14. uro pri podpisovanju izjave proti zaprtju POŠTE Griže!

 

nazaj
Koledar dogodkov
Podatki o podjetju

Naslov: Migojnice 6, 3302 Griže
Telefon: (03) 571 82 20
Fax: (03) 571 82 20
E-mail: krajevna.skupnost.grize@siol.netPredsednica:
Olga Markovič
GSM: 041 933 264

Tajnik KS:

Stane Vipotnik

Uradne ure:

  • sreda 15:00 - 16:00© 2011, grize.si